21.12.2015

За нас


Търсенето на ключар в Стара Загора приключва когато се срещнете с Данаил Димитров. Той е професионалист, който работи успешно в тази сфера вече 23 години.

Браншът, свързан с ключарските услуги се развива и вече не обхваща само работата с ключове, брави и каси. През последните години все по-разпространена и използвана е автоелектрониката и автоключовете с имобилайзери. Данаил Димитров се е специализирал като най-добър в тази сфера и в региона.

Професионалното отношение и работа са предпоставка много фирми и институции да гласуват доверие именно на този ключар в Стара Загора. Фирмата има договорни отношения с по-голямата част от банките, в радиус от 100 км. Освен това тя извършва ключарски услуги за Община Стара Загора, Областна управа Стара Загора, ОД на МВР и всички по-големи фирми в областта.

Разнообразието от услуги, които се предлагат е голямо, но такива се извършват и аварийно при нужда от изработка на дубликати на автоключове с дистанционно управление и имобилайзери, когато са изгубени оригиналните. За целта се използва възможно най-добрата оригинална диагностична ключарска апаратура на световния пазар („Canas”, “JMA”, “Keyline”, “Abrites”, “Turbodecoder”).

Данаил Димитров е ключарят в Стара Загора, който може да се похвали с възможно най-ниските цени в региона, съобразени с българския пазар.

Фирмата е дистрибутор на заготовки, патрони, брави, катинари на водещи в бранша световни фирми като „Canas”, “JMA”, “Keyline”, “Kale”, “FAB”, “IFAM”, “Euro Elzet”, “Metal” и др. Ателието има и направени два уникални профила патрони на фирма “Mauer” – основателна причина фирмата да е първата асоциация, която правят клиентите когато имат нужда от ключар в Стара Загора.

* Изработка на всички видове ключове, включително авто с чип:
– автоключове ремонт
– ключове с чип
– оригинални ключове
* Продажба на голямо разнообразие от обков, брави и патрони за врати.

Данаил Димитров - ключар Стара Загора